Auto Mechanic

Hi

Assistant: What is the model/year of your car?
Assistant: Are you fixing your vehicle yourself? What have you tried so far?
Yas
Assistant: Anything else you want the mechanic to know before I connect you?
Yas

إجابة الخبير: Eng. Mutaz Abd Alraheem

Eng. Mutaz Abd Alraheem

Mechanical Engineer

Dear sir
Thank you for contacting us
Please ask your question about the cars and mention the car brand and model year
Best regards
Eng. Motaz

الرد من العميل

Hi

الرد من العميل

السلام عليكم

إجابة الخبير: Eng. Mutaz Abd Alraheem

Eng. Mutaz Abd Alraheem

Mechanical Engineer

عزيزي العميل
اهلا بك وشكرا لثقتك بنا
فيما يتعلق بسؤالك
يرجى طرح استفسارك المتعلق بسيارتك لنتمكن من خدمتكم بشكل أفضل مع ذكر نوع السياره و فئتها و موديلها لنتمكن من خدمتكم بشكل أفضل.
يسعدنا تواصلكم دائما، و يمكنك أيضا إستشارة العديد من الخبراء على جوابكم، كالمحامين، اخصائيوا التغذية، المهندسون  وغيرهم.

مع أطيب التحيات
المهندس معتز عبدالرحيم