Computer/IT Expert

I write poetry in my mother tongue how can I take...

I write poetry in my mother tongue how can I take them to public

إجابة الخبير: Talal Mesbah

Talal Mesbah

Poet

السلام عليكم
شكرا لكم على ثقتكم بنا و انضمامكم إلينا
عزيزي العميل
* تجدون في هذا الرابط أسماء لأشهر المواقع الالكترونية و التي تستطيعون من خلالها نشر كتابتكم و شعركم :
https://bit.ly/2QHLrj0
يسعدنا دائما التواصل معكم ويمكنكم أيضا استشارة الأطباء و المحامين و أخصائيو التغذية وغيرهم من الخبراء
 ، كما يمكنكم استخدام جلسات المتابعة معي على الهاتف ، و  إذا كنتم ترغبون في الحصول على جلسة الهاتف ، فإن ذلك سيكلفكم رسوم بسيطة للمكالمة ، للحصول على جلسة الهاتف اضغط على هذا الرابط
jawabkom.com/51859847
أرجو أن تكون الإجابة على استفساركم مفيدة و واضحة ، و  إعلامي إذا كان لديكم استفسارات أخرى ، إن تقييم الإجابة من أعلى الصفحة يساعدنا على تحسين جودة الإجابات و ضمان تواجد أفضل الخبراء لمساعدتكم .
يسعدنا تواصلكم دائما ، و يمكنكم أيضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم ، ك المحامين ، و مختصي التغذية ، و المهندسين و غيرهم

الرد من العميل

Write in English

إجابة الخبير: Talal Mesbah

Talal Mesbah

Poet

Dear Customer,

Thanks for joining and trusting us, much appreciated!

We would like to inform you that in the following link, you will find some of the famous websites through which you can publish your writings and poetry:

https://bit.ly/2QHLrj0

If you have another question, feel free to ask us and we will answer with pleasure.

I hope my answer was helpful, please let me know if you have any follow up questions. If you feel I've answered your question already, please rate my answer from top of the page. Your feedback helps to ensure only the best experts are available to help you.

You can also ask questions of our other specialists in the areas of nutrition, therapists, IT specialists, doctors, and many more.