Writer

hi sir i want to get some information about...

hi sir i want to get some information about Alahmadiya
Assistant: Where are you located? It matters because laws vary by location
i am in dubai now and i wanted you to call me
Assistant: Has anything been filed or reported?
not yet
Assistant: Anything else you want the lawyer to know before I connect you?
please just call me and i’ll tell you on the phone

الرد من العميل

when you’ll call me sir please call me ASAP

إجابة الخبير: Abd Alhameed Kieshar

Abd Alhameed Kieshar

Lawyer

Dear Sir,
Welcome, and thank you for trusting us

Please sir, explain your question clearly and in more details, so we can help to answer you legally.

We are always delighted to communicate with you, and you can always consult many experts on Jawabkom; as doctors, nutritionist, engineers, and others.
Kind Regards

إجابة الخبير: Hadi Bader

Hadi Bader

Writer

هم أحد الطوائف التي تتفرد بمعتقدات دينية خاصة بهم حيث أنهم يؤمنون بأن غلام أحمد المسمى ميرزا جاء رسولا بعد الرسول محمد صلى الله عليه و سلم و هذا من وجهة نظر المسلمين خروج عن دين الإسلام و كفر بالله تعالى و مع ذلك يرى الأحمدين أنهم مسلمون .