Writer

How important is the location of the united Arab...

How important is the location of the united Arab Emirates
Assistant: Where are you located? It matters because laws vary by location
I am located dubai...UAE
Assistant: Has anything been filed or reported?
No
Assistant: Anything else you want the lawyer to know before I connect you?
Yes i want answer for that qsn that i am ask you

إجابة الخبير: Mohye Eldeen Rasheed

Mohye Eldeen Rasheed

Lawyer

Dear Customer

Thanks for joining and trusting us, much appreciated

 We would like to inform you that you may send your inquiry in details, and we will answer it as soon as possible

If you have another question, feel free to ask us and we will answer with pleasure

You can also use follow-up sessions with me on the phone. If you want to get a phone call, it will cost a small fee for the call, click on this link to reserve a phone session

You can also ask questions of our other specialists in the areas of nutrition, therapists, IT specialists, doctors, and many more

Kind Regards

إجابة الخبير: Hadi Bader

Hadi Bader

Writer

السلام عليكم
شكرا لكم على ثقتكم بنا و انضمامكم
عزيزي العميل :
* تكمن أهمية الموقع الجغرافي للإمارات في كونها تتمتع  بموقع إستراتيجي حيث تطل على مضيق هرمز و الذي يعتبر من أهم مراكز نقل النفط الخام في العالم
سيدى يسعدنا دائما التواصل معكم ويمكنكم أيضا استشارة الأطباء والمحامين و أخصائيو التغذية وغيرهم من الخبراء
 ، كما يمكنكم استخدام جلسات المتابعة معي على الهاتف ، و  إذا كنتم ترغبون في الحصول على جلسة الهاتف ، فإن ذلك سيكلفكم رسوم بسيطة للمكالمة ، للحصول على جلسة الهاتف اضغط على هذا الرابط
jawabkom.com/50287783
أرجو أن تكون الإجابة على استفساركم مفيدة و واضحة ، و يُرجى إعلامي إذا كان لديكم استفسارات أخرى ، إن تقييم الإجابة من أعلى الصفحة يساعدنا على تحسين جودة الإجابات و ضمان تواجد أفضل الخبراء لمساعدتكم .
يسعدنا تواصلكم دائما ، و يمكنكم أيضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم ، كالمحامين ، و مختصي التغذية ، و المهندسين و غيرهم