دكتور الشريعة

نفسی أدخل كليه معينه . بس قالوا مش هينفع ادخلها...

نفسی أدخل كليه معينه . بس قالوا مش هينفع ادخلها إلا إذا دفعت مبلغ معين فی الاول . بس انا مستحرمه انی أعمل كده بس البلد كلها ماشيه بالنظام ده . وأنا سألت شيخ وقالی مش حرام . لأن انتی كده بتاخدی حقك بس بالفلوس زی البلد كلها ما بتعمل . كنت عايزه اعرف كده حرام ولا . مع العلم أن البلد كلها ماشية بنظام الرشوة ولو انا معملتش كده فی غيری هيدفع وياخد حقی

إجابة الخبير: دكتور حسن عبد التواب

دكتور حسن عبد التواب

دكتورشريعة

الاخت الفاضلة إن كنت تستحقين دخول الكلية التي تريدين ولكن لا تستطيعين الا بدفع مبلغ معين , فلا حرج عليك والاثم والحرج على من يعطل هذا الامر ولا ييسره إلا بمقابل , فامضي على بركة الله , وفقكم الله لكل خير ,