إصلاح المنازل و تعميرها

عايزة اجيب ماشية كهرباء احسن نوع ايه اللى قدامى...

عايزة اجيب ماشية كهرباء احسن نوع ايه اللى قدامى نوع اسمه lesson امريكى و 7*1فيها كل حاجة ولو فى شركة مضمونة اجيب منها

إجابة الخبير: حسام حيدر

حسام حيدر

خبير أصلاح منازل

السلام عليكم ورحمة الله
بالنسبة لل ماشية كهرباء يوجد العديد من الماركات المعروفة في السوق ، لكن اهم شيء يبقى هل المحل الذي ستشترين منه معتمد ام لا .
كيف تعرفون ذالك ؟ كل المحلات المعتمدة تعطيك ورقة ضمانة حسب المنتج و الماركة ( سنة ، سنتين ، ثلاث سنوات ، اربع او خمس سنوات ).
غالبا تكون سنة ، لدى بعد تجربة الالة في المحل ، يجب ان تؤكدوا على الضمانة و كذالك ما تمنحه الضمانة من ايجابيات .
اما بالنسبة للماركات فيوجد :
Top Fit
Spring Sports
Lesson
Union Fitness
OMA
Rocket extra
بالتوفيق انشاء الله