طبيب بيطري

السلام عليكم انا قطتى عندها 7شهور كان عندها ديدان...

السلام عليكم انا قطتى عندها 7شهور كان عندها ديدان و وديناها للدكتور اداها ابرة للديدان وبعض كدة مش بقت تاكل ولا تشرب خالص وديناها تاتى للدكتور اداها ابرة فيتامينات وبعد كدة القطة مش عارفة تمشى ولا تتحرك خالص كل لما تقوم تقع تانىمش بتعمل اى صوت وعنيها مغربة وفمها مفتوح حبة ولسانها مطلعة حتة منة برة وادناها مية بالسكر ودواء للبرد عشان استفرغت مادة لزجة صفراء اووى اتمنى منكم ان تفيدونى فى اسرع وقت

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

السلام عليكم و رحمة الله ,
و شكرا لانضمامك الينا و ثقتكم بنا
بالنسبة للسؤال المطروح من حضرتك
يفضل اعطاء القطة وفى اسرع وقت محلول الدكستروز مع الصوديوم كلوريدDEXTROSE   AND SODIUM CHLORIDEوبجرعة 5 ملى تحت الجلد وبعدها تحقن بالكالسيوم بجرعة 3 ملى تحت الجلد للتقليل التاثير السمى لاْبرة الديدان.
انصح بحقن القطة بعدها بمركب فيتامينB-COMPLEXوبجرعة 1 الى 2 ملى تحت الجلد لتقوية الدم وتحسين سرعة ضربات القلب والنبض وتقوية المستوى المناعى والبدنى للقطة.
ألف سلامة عليكم.
كما يمكنك استخدام جلسات المتابعة معي على الهاتف. إذا كنت ترغب في الحصول على جلسة الهاتف، سيكلفك رسوم بسيطة للمكالمة، إضغط على هذا الرابط لحجز جلسة الهاتف:
jawabkom.com/4089140
يسعدنا تواصلكم دائما, و يمكنك ايضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم, كالمحامين, و اخصائيوا التغذية, و المهندسون, و غيرهم.
خالص تحياتى,
د\ حسام مرتجى

الرد من العميل

شكرا جدا لحضرتك يا دكتور

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
شكرا لاْنظمامكم الينا وثقتكم بنا
نحن جاهزون اختى المشتركة الكريمة الى اى اسئلة ولا تترددوا وان شاء الله الكريم نكون عند حسن ظنكم بنا والله الشافى المعافى
والف سلامة على القطة.
د/ حسام مرتجى.