Math Tutor

Suppose you have developed a module with the...

Suppose you have developed a module with the following conditional statement: if (value < 100 and found == true) call (enter_data (value)) else print (‘‘data cannot be entered’’ Create tables as shown in the text containing test data that will enable you to achieve (i) simple decision coverage, (ii) condition coverage, and (iii) decision/ condition coverage.

إجابة الخبير: Hussain Mustafa

Hussain Mustafa

Math Tutor

أهلا وسهلا بكم في عالم جوابكم
شكرا لإنضمامك إلينا
عزيزي العميل
لقد تم الاجابة عن هذا السؤال في الرابط التالي
https://www.jawabkom.com/question-40657899
وإن كان لدى سيادتكم أي استفسار آخر يسعدنا دائما الرد عليكم
نتمنى لكم التوفيق
يسعدنا دائما التواصل معكم دائما, و يمكنكم ايضا استشارة الأطباء والمحامين, و أخصائيو التغذية, و غيرهم من الخبراء .
تحياتي /أستاذ مصطفى حسين