دكتور الشريعة

انا مش عارفة اللي عندي ده ايه بس عندي كل حاجة...

انا مش عارفة اللي عندي ده ايه بس عندي كل حاجة تبعدني عن ربي غصب عني بشتم ربنا بنقد كلامه مش عارفة ليه انا فعلا كده ولا مش انا بجد خايغة اوي غير بقي كل حاجة بتنزل مني لما بغكر اصلي عندي صعوبة في الوضوء بينزل من افرازات كتير وميه حتي الريح لما اجي اكتمها تنزل زي ميه من فتحت المهبل او مش هارفة انهب فتحة بس بتنزل غير افكار الشهوة او اي افكار لازم تجيلي لدرجة وانا جاية اصلي بحس بوجع وحزن مش فرح انا بموت بجد انا مش عارفة انا ايه ولا ليه انا كده كان نفسي ابقي ذي الناس اللي بتصلي بسهولة وتتوضي وتعد وانا ببقي في مشكة عشان اصلي هو كده ربنا غضبان عليا خايفة اموت مش عارفة اقبله ازاي كده انا نفسي اصلي صلاة كده مقبولة ساعدوني

إجابة الخبير: دكتور حسن عبد التواب

دكتور حسن عبد التواب

دكتورشريعة

الله المستعان , الاخت الفاضلة عليك أن تلجئي الى الله بصدق وعزيمة قوية , وان تدعين الله تعالى بصدق واخلاص ان يشرح صدرك للاسلام وان يعينك على طاعته وحسن عبادته , وذلك ان تغتسلي غسل الجنابة وتتوجهين الى القبلة وتصلي ولا تنظري لاي شيئ يخرج منك اثناء الصلاة وتتمين صلاتك بشكل طبيعي , واكثري من الاستغفار كل يوم ولتكبير والتسبيح والتحميد وجالسي اهل الخير واصحاب الاستقامة , واستمعي للرقية الشرعية كل يوم ولا سيما سورة البقرة , وأهم شيئ مصابحة أهل الحق والملتزمين وسماعهم والتأسي بهم وبحالهم , أسأل الله تعالى أن يشرح صدرك وييسر امرك ويعينك على طاعته