إصلاح المنازل و تعميرها

انا هبنى شقة فى دور 6 الشققه حوالى 75 متر اريد ان...

انا هبنى شقة فى دور 6 الشققه حوالى 75 متر اريد ان ابنيها فقط على طوب وادخل العداد الكهرباء والغاز ومياه من غير تشطيب مع العلم عوزة اعرف هتكلف كام لوبنيت شقة على توبه وحدة والسقف اسمو سقف حصيرا ارخص شويه بكام ولو بنيت عادى على طوبتين وسق جامد بردو هتكلف كام مع العلم المكان فى القاهرة الامريه جمب الزويه الحمراء بس المنطقة تبع حى الزتون

إجابة الخبير: حسام حيدر

حسام حيدر

خبير أصلاح منازل

السلام عليكم ورحمة الله
بالنسبة لدولة مصر الحبيبة و ام الدنيا ، لم نعد نتوفر على معلومات دقيقة حول اسعار مواد البناء وذالك لتقلبها كثيرا في الايام الاخيرة نتيجة للازمات التي عرفتها المنطقة.
انصحكم باستشارة مقاول متواجد بعين المكان لاعطاءكم رأيه.
مع كامل الاحترام و التقدير