ترجمة

Teha Ahmed Medical Case Joseph Bcheraoui to you &...

Teha Ahmed Medical Case Joseph Bcheraoui to you & 1 more Dear Misses Friedrich, Dear Mr. Teha, Hereby am writing you again to clarify the situation . My name is Joseph Bcheraoui (2nd year Urology resident), working as an assistant Doctor with Prof. Dr. Becht in Nordwest Hospital, Frankfurt. According to Mr. Theha Ahmed Birthdate: 14.03.2009, there is no further therapy option that is actually missing. Prof. Dr. Morsi from Cairo University Hospital had from our point of view all possible examination & therapy option performed. We see no indication to transfer the Patient to our Clinic right now. What is of high importance is the preservation of the child’s Renal Function & to provide him with a permanent percutaneous Bladder cystostomy catheter which could be easily done in Cairo. Future optional surgical Treatment could be discussed first after installing this Cystostomy Catheter or if the Child had already one , then it’s fine but a trial of anticholinergic Medications & further assessment is recommended. For Further Clarification am reachable during the week from 08.00 – 16:00 Tel # : 00496976014332

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

الحالة الطبية ل طه أحمد ، جوزيف برشاوي لكم و في غياب فريدريش،
عزيزي السيد طه، بموجب هذه الوثيقة أكتب لكم مرة أخرى لتوضيح الموقف.
اسمي جوزيف برشاوي (السنة 2 المسالك البولية المقيم)، أعمل كمساعد طبيب مع الأستاذ الدكتور بيكت في مستشفى نوردويست، فرانكفورت.
وفقا للسيد طه أحمد تاريخ الميلاد: 2009/03/14، ليس هناك خيار آخر للعلاج فهو مفقود في الواقع حاليا .
اكد لنا الأستاذ الدكتور مرسي من القاهرة مستشفى جامعة من وجهة نظرنا إجراء جميع الفحص والعلاج خيار ممكن. نحن لا نرى أي مؤشر لنقل المريض إلى العيادة لدينا في الوقت الحالي. ما هو في غاية الأهمية هو الحفاظ على وظيفة كلى الطفل وتزويده دائمة عن طريق الجلد قسطرة المثانة فغر المثانة الذي يمكن القيام به بسهولة في القاهرة.
المستقبل العلاج الجراحي اختياري يمكن أن تناقش لأول مرة بعد تثبيت هذا فغر المثانة قسطرة أو إذا كان الطفل بالفعل واحدة، ثم أنه على ما يرام ولكن ينصح ب الأدوية المضادة للكولين ومزيد من التقييم.
لمزيد من التوضيح يمكن التواصل خلال الأسبوع من 08.00 ء 16:00 هاتف #:00496976014332