ترجمة

The funds allow the platform to access and...

The funds allow the platform to access and activate existing credit lines and cash positions to effectuate participation in a number of prearranged private trades (also referred to as Private Buy/Sell arrangements). The private short term trades are accomplished solely with the platform's exclusive funds and credit facilities. The Fixed Guaranteed Return paid by the platform to the client is predetermined based upon the existing bank guaranteed pre-sold position on the Bank of America, Barclays UK, Credit Suisse and/or Deutsche Bank Medium Term Note (MTN) that the platform has owned, unencumbered, for many years. The return prepaid to the client by the platform is based solely upon the pre-existing guaranteed trade position and return between the issuing bank and the Platform.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

الأموال تسمح منصة للوصول وتفعيل خطوط الائتمان والمواقف النقدية الموجودة لتفعيل المشاركة في عدد من ترتيبها مسبقا الصفقات الخاصة (كما يشار إلى الخاصة يبيع الترتيبات / بيع). يتم إنجاز التداولات خاصة على المدى القصير فقط مع الأموال الحصرية للمنبر والتسهيلات الائتمانية. ومحددة سلفا للعودة مضمون ثابت من منصة تدفع للعميل على أساس يضمن البنك الحالية موقف بيعها مسبقا على بنك أوف أمريكا، بنك باركليز البريطاني وكريدي سويس و / أو دويتشه بنك متوسطة الأجل ملاحظة (MTN) أن منصة يمتلك ، غير المرتبط به، لسنوات عديدة. ويستند عودة المدفوعة مسبقا للعميل من خلال منصة فقط على الموقف التجارية مضمونة موجودة مسبقا والعودة بين البنك المصدر ومنهاج.