ترجمة

Chubb Insured PPP Trade Historical Return...

Chubb Insured PPP Trade Historical Return Projections The return is 1% for every five banking days for 45 days (approximately nine calendar weeks). For example, an investment of $1 million would yield a fixed guaranteed return of $90,000 to the investor for each nine week period. The client can choose to roll the deposit over for additional nine week periods. The investors historical rate of return is 9% per 45 banking days To summarize the timeline in banking days: Day 1: Client begins Trade Day 3: Client is paid 1% for every 5 banking days for 45 days Day 45: Investor receives payout or rolls funds into a new 45 bank day contract

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

تشب المؤمن التوقعات PPP التجارة التاريخية العودة. والإرجاع هي 1٪ عن كل يوم خمس المصرفية لمدة 45 يوما (حوالي تسعة أسابيع التقويم).
على سبيل المثال، فإن استثمار 1000000 $ تسفر عن عائد ثابت مضمونة من 90،000 $ للمستثمر لكل فترة تسعة أسابيع.
يمكن للعميل اختيار للفة إيداع أكثر من لفترات إضافية الأسبوع تسعة.
المستثمرين المعدل التاريخي العائد 9٪ في 45 أيام المصرفية لتلخيص جدول زمني في أيام المصرفية: يوم 1: عميل يبدأ يوم التجارة 3: يدفع العميل 1٪ لكل أيام المصرفية 5 لمدة 45 يوما يوم 45: المستثمر يحصل دفع تعويضات أو لفات الأموال إلى عقد جديد يوم 45 بنك