Lawyer

I am Awomen of two daughters syrian and my...

I am Awomen of two daughters syrian and my daughters holding Palestinian passports and syrian travel documents I lived in UAE for 31 years and now my husband been fired from his company and can't sponsore us anymore moreover it's very difficult for syrian to get sponsorship in UaE my brother is holding green card and I got a visas to USA ( tourist) how can I move with my kids to live there with my brother because my husband lift us looking for a job around the world !!?

إجابة الخبير: Muawia Saleh

Muawia Saleh

Lawyer

 Dear Customer . i tried to call you many times without answering. please tell me the best time for calling . thanks

الرد من العميل

Can you please call me back anytime

إجابة الخبير: Muawia Saleh

Muawia Saleh

Lawyer

okay . lets say i will call you tomorrow morning 11 :00 am UAE time .. Please answer

إجابة الخبير: Muawia Saleh

Muawia Saleh

Lawyer

شكرا سيدتي على التوال وعلى المكالمة وبالنسبة الى سؤالك فأنصحك وبناءا على الوصف الذي قدمته ان تقومي بتقديم طلب للجوء الانساني لدى وصولك الاراضي الامريكية، معنتمدة على ما لديك من اوراق تثبت عدم الرغبة بتجديد اوراق اقامتك في الامارات، بالاضافة الى اوراقك السورية، ويمكنك تقديم اللجوء كماذكرنا اما في المطار او لدى المفوضية العليا لشؤون اللاجئين او لدى دائرة الهجرة الامريكية . ونرحب بأي استفسار لاحق من قبلك