Lawyer

Hi, I'm an india naturalized bahrain married to an...

Hi, I'm an india naturalized bahrain married to an india man, who secretly got married to a woman in india and later brought her to my home And asked me to leave the house and move to my parents house so he can divorce. My rights have not been payed at all and he has always been unloyal mentally torturing for money and stuff not paying for my expenses. Can i plz get some legal advise on how to work this further, appreciate ur support.

إجابة الخبير: Mohammad Al-Jardali

Mohammad Al-Jardali

Lawyer

سيدى الكريم ...
مرحبا بك, و شكرا لانضمامك الينا و ثقتكم بنا
يجب توضيح السؤال بشكل افضل , حتى استطيع اجيبك في الوضع القانوني الصحيح  .
نصحك للغاية بقيام جلسة معي على الهاتف. لحالات مثلك، وجدت أن الجلسة الهاتفة ساعدت بشكل كبير على توضيح الحالة القانونية بالتفصيل. إذا كنت ترغب في الحصول على جلسة الهاتف، سيكلف رسوم بسيطة للمكالمة، إضغط على هذا الرابط لحجز جلسة الهاتف:
jawabkom.com/3304105
يسعدنا تواصلكم دائما, و يمكنك ايضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم, كالاطباء, و اخصائيوا التغذية, و المهندسون, و غيرهم