إسأل الآن

استشارات الحب و الزواج

جوزى دايما في خلاف معايا علي اتفة الاشياء ومش بيحب...

جوزى دايما في خلاف معايا علي اتفة الاشياء ومش بيحب القاعدة في البيت لان هو بطبعة كدة عايزة اخلية يحب البيت واللعب مع ولادة بس مش عارفة ازاى وحاولت بكل الطرق مفيش فايدة

إجابة الخبير: 12345 12345

صديقتى
اعدى له عشاء رومانسى ايبوعى بايام مختلفة اجعلى اطفالك يطلبون منه ان يجلس معهم و تلعبون جميعكم
اطلبى منه ان تجلسوا و تتذكروا الذكريات الجميلة و احكى له عما بداخلك و هو كذلك
شاركيه اوقاته و اسأليه لما تذهب و الحياة كلها من الممكن تكون بمنزلنا

إسأل