إسأل الآن

استشارات الحب و الزواج

انا بنت عندي 22 سنة بكالريوس هندسة من القاهرة....

انا بنت عندي 22 سنة بكالريوس هندسة من القاهرة. مشكلتي تتلخص في اني كنت اعرف واحد من 6 سنين علي النت و من ساعتها اتعلقت بيه جدا وحصل انه كان لببعاملني بطريقة خلتني اتعلق بيه المهم اعترفتله بده, و بعدين هو كان لسه داخل الجامعة ساعتها و قالي اني لسه صغيرة وهقابل ناس كتير لما اكبر.. المهم انا قاطعته تماما من ساعتها بس حقيقي عانيت جدا بسبب الموضوع ده .. و بعدها انا دخلت الكلية و انا علي فكرة شكلي كويس و مستوي اجتماعي كويس و كتير جدا حاولوا الارتباط بيا بس انا مافيش اي تجاوب لحد ما قررت اني ادي فرصة لواحد و حبني جدا جدا و دلوقتي هو هيكلم بابايا و انا طبعا مفهماه اني كمان بحبه بس ده نتيجة لضغطه عليا و انه دايما يقوللي ماقدرش اعيش من غيرك و مش هتجوز غيرك وانا طبعا مش مشغولة في الكلية و فضلت معلقة الموضوع بس انا مش حاسة اني مبسوطة و لا حاسة انه في المواصفات اللي كنت بتمناها و لا انا قادرة اسيبه.. انا مش عارفة انا ليه مش قادرة احب اي حد بعد كل المدة دي و هل انا طبيعية و لا لا .. انا كتير بدخل علي صفحة الولد الاولاني و هو بالمناسبة خطب و انا حاسة اني مهووسه بيه .. بس برضه انا مالقتش حد ييملي عيني كان ممكن انسي بيه الولاني ده .. ياريت تدلوني انا المفروض اعمل ايه مع العلم اني مش متخيلة مدي الضرر النفسي اللي هسببه للشاب اللي انا معاه دلوقتي و الموضوع ده قاتلني اكتر ..

إجابة الخبير: 12345 12345

صديقتى العزيزة
لماذا الحيرة و العذاب اذاً
الاخر تزوج و بدء مشوار حياته بعيداً عنك لماذا انتى تتعلقى بالسراب و تجرى وراء المجهول
ابحثى عن نفسك و اذا كان هذا الشخص غير مناسب صارحيه و لا تخدعيه او تكذبى عليه
ابحثى عن من يقدر حبك و يحتويكى و يعوضك
ابتعدى عن هذا الشاب لانه انهى كل شىء و بدء حياته مع اخرى لا ذنب لها الان و انتى لا تستطيعى ان تعودى بالزمان إلى الخلف
انتبهى لمستقبلك و حياتك و ما قد فات انتهى بالنسبة لكى و له و مات يا عزيزتى

إسأل