إسأل الآن

استشارات الحب و الزواج

انا مخطوبه بقالى 4 سنين كنت بعانى من خوفى الشديد...

انا مخطوبه بقالى 4 سنين كنت بعانى من خوفى الشديد من الجواز كنت على طول بشوف بابا وماما بيتخانقو مع بعض فا تكونت فكرتى عن الجواز انه عباره عن مشاكل بس مع ان خطيبى واجه مشاكل كتير فى حياته وهو صغير واده وولدته منفصلين وهو عنده حوالى 5سنين بس كان بيحاول يساعدنى ويقولى ان حياتنا هتبقى كويسه جدا وانا مش كنت بصدقه وكل لما ميعاد الفرح يقرب اتخانق معاه واسيبه بس كنا بنرجع لبعض تانى والحمد لله انا بقيت كويسه ومشكلتى اتحلت بس للاسف المشكله بقت عند خطيبى بقى بيخاف من الجواز جدا وبيقول انه عباره عن قيود وكل لما نبقى كويسين مع بعض ونتفق على الجواز بيتردد وبيرجع فى كلامه بقى مذبذب جدا وبقى مش عارف يسيطر على الفكره اللى جواه

إجابة الخبير: 12345 12345

صديقتى الغالية
هو يفعل ما كنتى تفعليه لقد اوسلتى له هذا الشعور بالخوف و التردد و هاهو بالفعل
تحدثى معه و اقنعيه بأن الحياة التى قد فاتت شىء و ما هو قادم بينكم شىء اخر
لا تتاخرى فى ردك عليه فهو تحمل منك ما كنتى تفعليه و قد حان وقتك انتى الان
تمهلى و اصبرى و حدثيه من القلب بكل صراحة و صدق

إسأل