كتابة

discussed please prepare a report for Quick Pick...

discussed please prepare a report for Quick Pick Mart (QP) based on the following:   1.       We will be having to start with 50 retail outlets in various locations Doha for QP. 2.       Each shop would be 60sqm to 100sqm size in area. 3.       We will have all usual grocery items in stock except for the electronic or electrical items. 4.       We will need shelves, freezers, POS billing machines, vehicles, people, bank credit card swipe machine in each store. 5.       Dealers and suppliers lists and strategy for procurement. 6.       Strategy for sales 7.       Pricing, profitability and costing strategy 8.       Organization chart proposed

إجابة الخبير: بدر هادي

بدر هادي

كاتب

الرجاء ناقش و قم بإعداد تقرير للانتعاش مارت سريع  Quick Pick Mart QP استنادا إلى ما يلي:
1- سنعقد لبدء ب 50 منفذ البيع بالتجزئة في مواقع مختلفة في الدوحة ل QP.
2- كل متجر في المنطقة يجب ان تكون مساحته من 60 متر مربع ل 100 متر مربع.
3- سيكون لدينا كل أصناف البقالة المعتادة باستثناء العناصر الإلكترونية أو الكهربائية.
4- سنحتاج الى الرفوف والثلاجات وأجهزة نقاط البيع والفواتير،المركبات، الأشخاص، آلة انتقاد بطاقات الائتمان البنكية في كل متجر.
5- تجار و قوائم الموردين واستراتيجية الشراء..
6- استراتيجية المبيعات.
7- التسعير،الربحية و استراتيجية التكلف .
8- اقترح المخطط التنظيم