تفسير الأحلام

انا مخطوبه وخطيبي شغال في محل ملابس رجالي وحلامت...

انا مخطوبه وخطيبي شغال في محل ملابس رجالي وحلامت اني روحت المحل وكان محل ملابس حريمي وكانت اختو هي اللي وقفه في المحل وكانت في جيبه حلوه وقولت لي اختو حلوه الحيبه دي وهي قالت هي عجباني وعايز اخدها واجيب عليها بضي ولقيت طفله شعرها منكوش وهي اختو في الحلام بس هو مش ليه اخوات اطفال في الحقيقه وسرحتها ونامت وخطيبي بعتلي رساله وقالي اني همه قالولي اني روحت جزاكو الله كل خير وسلامو عليكم ورحمت الله وبركاتو

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الرؤيا تدل على زواجك من خطيبك وترزقون بمولدة أنثى وتكون هناك بعض المعاناه في حملك ووالدتك ولكنها تفرج ويزول التعب والضيق وتتيسر اموركم وتدل على زواج اخته التي رأيت في الرؤيا وربما زواج فتاة اخرى في العائلة والله تعالى أعلم وأحكم