إسأل الآن

استشارات الحب و الزواج

انا مدام دينا عندى 21 سنة متجوزة من سنتين ونص جوزى...

انا مدام دينا عندى 21 سنة متجوزة من سنتين ونص جوزى يبقى ابن عمتى حابينا بعض سنة وكان وقتها كان عندى 13 سنةوتقدملى وانا عندى 14 سنة وحصلت مشاكل كتيرة اوى لمدة سنة. واتخطبتلة وانا عندى 15 سنة وبردة المشاكل كانت بتكتر فضلت مخطوبة9 شهور وفسخنها علشان وقتها طلعة قرر الجواز بيبدا من 18 سنة وبعد سنتين من فسخ الخطوبة اتخطبت لغيرة لقيتة احسن من ابن عمتى فى حاجات كنير فاتعلقت بى وهو كمان حبنى اوى بس فى ظروف صعبة علينا خلتنا نفسخ الخطوبة بعد 6 شهور وبعديها 19 يوم بالظبط رجعلى ابن عمتى تانى بعد ما تميت السن القانونى للجواز مع العلم ان ابن عمتى ولا اى حد من الاقارب يعرف بخطوبتى من خاطيبى التانى ورجعت لابن عمتى واتخطبنا تانى وبعد6 شهور من الخطوبة اتجوزنا انا كنت فرحنا اووى وهو كمان كان فرح اكتر منى انا ساكنة فوق اهلة اول الجواز كنت مبسوطة اووى بس بعد شهرين حصلت مشاكل مع اهلة بسبب الخدمة وكدة وكل ما كانة يزعلونى كنت بشتكى لجوزى على الفور بس هو كان بياخد الموضوع بستهتار وكنت كمان بحب الجنس اوى معاة كانت احلى حاجة فى الجواز. فضلت سنة رغم المشاكل الكتير كنت بحب الجنس اوى منو هو وبس عمرى ما اتخيل انى اكون فى حضن واحد غيرة وعلى قد ما انا كنت بحب الجنس اووى كرهت الجنس وقربت اكرهة هو كمان بسبب انة ماكنش بيقف معاية ضد اهلة وكتير فكرت فى خطيبى الاولانى واتمنيت ان هو اللى يكون معاية وكل ما جوزى يقرب منى بحس انى عايزة ارجع كل اللى فى بطنى وكتير اوى جوزى لما ابقى فى حضنة افتكر خطيبى الاولانى وبردة مع العلم ان احنا معندناش اولاد لغاية دلوقتى لان العيب فى جوزى الحيوانات عندة قليلة اووى ومبتتحركش خالص المهم انا قربت ازهق من جوزى وقربت اكرهة انا بقالى سنة مش عايزة يقرب منى انا كرهت الجنس اوووووووى منو او من غيرو وكرهت كل الرجالة ارجو الحل

إجابة الخبير: 12345 12345

صديقتى الغالية
لماذا كل هذا انتى تحبى الجنس و هذا من حقك لانك بين احضن زوجك و الجنس طبيعة بشرية لا ينكرها احد و على قولك انتى تحبى الجنس منه
ولكن يا صغيرتى انتى من تفعلى هذا بنفسك من خلال التفكير بأخر لم تحدثينى عن خلافاته معك و تفكرلا برجل و انتى بين احضان اخر فكيف لا تريدى ان تكرهيه
فأذا كان زوجك يفعل مثلك صدقينى يا عزيزتى سوف ايضاً يكره الجنس معك و لا يريدك مثلما انتى تفعلى الان
لكن المهم يا عزيزتى ان ترجعى ثقتك بنفسك و بزوجك و موضوع الحيوانات المنوية اقنعيه ان يذهب إلى اطبيب و انتى معه شاركيه و كونى بجوار من يستحق
انتى تفكرى باخر لا تعلمى عنه شىء و تركك و ارتبط بأخرى و يعيش حياته من دونك بشكل عادى
افعلى مثله و ابقى مع زوجك و فكرى بالجنس و انتى معه و كونى له السند و اشعريه بحبك
كونى له وحده يا عزيزتى

إسأل