إسأل Dream Interpreter الآن

Tamer Hamdan

Tamer Hamdan

Dream Interpreter

الأسئلة المجابة 31238 | نسبة الرضا 97.6%

Dream Interpreter
تم تقييم هذه الإجابة:

33766 Hello, I dream a lot and I wonder why

إطرح سؤالك

إجابة الخبير: Tamer Hamdan

Tamer Hamdan

Tamer Hamdan

Dream Interpreter

الأسئلة المجابة 31238 | نسبة الرضا 97.5%


Dear Sir,
Welcome, and thank you for trusting us
 
It is a natural thing to dream while sleeping and remembering the dream after waking up is a gift from Allah. The dream has two faces, a good which is from Allah and a bad from the Satan.
Therefore, brother, do not wonder of dreaming a lot, it is natural and all people experience this. You can tell us any dream you saw and we will interpret it for you.
Dreams are messages from Allah and they have different meanings
 
I highly recommend you to make a phone call to me. In cases like yours, I found that phone calls helped much in clarifying the legal status in details. If you would like, you can make a phone call to us. It will cost you a little. Please click on the link below:
jawabkom.com/19388420
We are privileged to communicate with you, and you can always consult many experts on Jawabkom like Doctors, Nutritionists, and Engineers
 
Kind Regards

الرد من العميل

Sevgili Beyefendi,Hoşgeldiniz ve bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz.Uyurken rüya görmek doğaldır ve uyandıktan sonra ne gördüğünüzü hatırlamak Allah’ın bize verdiği bir hediyedir. Rüyanın iki yüzü vardı, Allah’tan gelen iyi ve Şeytan’dan gelen kötü yüzü. Bu yüzden kardeşim çok sık rüya gördüğünüz için şaşırmayın bunların hepsi insanların deneyimlemesi içindir. Gördüğünüz her rüyayı bize anlatabilirsiniz, sizin için yorumlarız.Rüyalar Allah’tan gelen mesajlardır ve farklı anlamları vardır. Bana telefon açmanızı tavsiye ederim. Sizinki gibi durumlarda telefon görüşmelerinin yasal konuların çözümlemede çok faydalı olduğunu gördüm. Dilerseniz bizi arayabilirsiniz, masrafı oldukça azdır. Lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın.jawabkom.com/19388420Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bize her konuyla ilgili yazabilir ve Doktor, Diyetisyen ve Mühendis gibi farklı uzmanlara Jawabkom üzerinden danışabilirsiniz.Saygılarımızla,

إسأل Dream Interpreter

Tamer Hamdan

Tamer Hamdan

Dream Interpreter

الأسئلة المجابة 31238 | نسبة الرضا 97.6%

  • 100% ضمان الرضا
  • انضم الى 8 مليون من العملاء الراضين
المحادثات تتم ضمن هذه البنود

في الأخبار