تفسير الأحلام

حلمت اني صليت بالمسجد النبوي الشريف انا عايش في...

حلمت اني صليت بالمسجد النبوي الشريف انا عايش في مصر ولما كنت رايح السعوديه مكنش في حدود كنت ماشي في صحرا فقط ولما وصلت المسجد دخلت توضيت وكل الناس الي كانت وقفي كانت بتبص لي وصليت وكنت عمال ادعي وانا ساجد وأقول " يارب أغفرلي وأرحمني " وأكررها وكان جنبي صاحب لي يقول لي أمين أمين صحبي أسمه "مصطفي" علي كل دعوه ادعيها المسجد كان بصورته القديمه كانت الارض غير مستويه اكنه كان من ايام الرسول صلي الله عليه وسلم ولما خرجت كنت عايز اروح اعمل عمره لاكن كنت خايف أتاخر وبعدها كلمت والدتي وقلتلها انا صليت في المسجد النبوي وراجع محتاجه اي شئ .

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه وسلم وبعد . الأخ الفاضل الرؤيا تدل على إقبالك على طلب علم من العلوم ربما يكون علماً شرعياً وتوفق فيه ويكون لك فيه الخير الوثير . وكذلك تدل على نيلك درجة ومقام رفيع في عملك إن كنت تعمل وإن لم تكن تعمل فهو عمل سييسر لك إن شاء الله وتنجح فيه وتوفق .وتدل أيضاً على نيل مطلوب وحصول المرغوب إن كان رزقاً أو ولداً أو عمل ما .أسأل الله تعالى لك التوفيق والسداد

الرد من العميل

بالفعل انا اعمل في مشروع منذ سنة انا وشخصين اخرين وان شاءالله هنقدمه قريب لشركات عالميه

اتمني اني انجح فيه

متشكر جدا

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

حياك الله أخي الفاضل وأسأل الله لنا ولك التوفيق والسداد