تفسير الأحلام

انا بنت عندي 19 سنة و مقري فاتحتي علي شخص بحبه...

انا بنت عندي 19 سنة و مقري فاتحتي علي شخص بحبه جداااا و هو فعلا كويس جداااا ما شاء الله عليه و اهلي بيحبوه و بيحترموه لأقصي درجة و خطزبتنا ان شاء الله كمان شهر ... حلمت اول امبارح ان اختي قالتلي انا هجيبلك الفستان و الدبلة و الخاتم و كل حاجة تنقي منها في البيت و فعلا جابتلي فستان قمة في الروعة لكن للاسف لما قسته لقيته مش مظبوط عليا من تحت ضيق شوية ... و فضل كل اهلي اللي قاعدين يتفرجوا مصدومين و مش بينطقوا بكلمة غير انهم بيهزوا في راسهم انه لا وحش عليا وقعدت احاول اقنعهم بيه و اقولهم علي حلول بس مقتنعوش و مردوش عليا اصلا .... و كانت اختي جايبة علبة تانية فيها الدبل و الخواتم اللي هنقي منها ... لقيتها جايبة حاجات كتير اووووي كذا دبلة و كذا خاتم و كذا حلق و اسورة و سلسلة ... منهم الذهب الاصفر و الابيض و الالماظ و اللؤلؤ من كتر اللؤلؤ اللي كانت جايباه كان بيقع علي الارض منحسش بيه و كان فيه ذهب كتيير .... ارجوك انا نفسي أعرف حالا تفسير الحلم ده سمعت انه مش خير ابدا .... مع العلم اني لما حلمت الحلم ده تاني يوم انا و خطيبي زعلنا من بعض و كانت مشكلة و نكد كبير اووووي ومع العلم كمان ان فيه احتمال الخطوبة تتاجل عشان ظروف الامتحانات بتاعتي ... أرجو الرد سريعا

الرد من العميل

انا فعلا محتاجة الرد سريعا لأني فعلا متوترة جدا من ساعة ما سمعت ان كده لا قدر الله فيه نكد وغم و ان الخطوبة دي هتتفسخ !!

الرد من العميل

انا فعلا محتاجة الرد سريعا لأني فعلا متوترة جدا من ساعة ما سمعت ان كده لا قدر الله فيه نكد وغم و ان الخطوبة دي هتتفسخ !!

الرد من العميل

هو الرد يوصلني امتي و ازاي طيب !

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

بسم الله الرحمن الرحيمالحمد لله الذي بنعمته تتم الصالحات ، الحمد لله الذي خلق الأرض والسموات ، الحمد لله الذي علم العثرات ، فسترها على اهلهاوانزل الرحمات ، ثم غفرها لهم ومحا السيئات ، فله الحمد ملئ خزائن البركات ، وله الحمد ما تتابعت بالقلب النبضات ، وله الحمد ماتعاقبت الخطوات ، وله الحمد عدد حبات الرمال في الفلوات ، وعدد ذرات الهواء في الأرض والسماوات ، وعدد الحركات والسكنات.

وبعد .

خيراً رأيت وشراً كُفيت

, الاخت الفاضلة  . الرؤيا طيبة وتدل على حصول خير لك قبل أوانه وأنك تنالين ما تتمني, وتدل كذلك على فضل الله ونعمه عليك وإن شاء الله تنالين منزلة رفيعة في الدار الآخرة إن شاء الله.وتدل على إنفراج في همك وذهاب الحزن عنك. اسأل الله تعالى لك التوفيق وأن ييسر أمرك ,وتدل على خير يصيبك من جهة أختك وبسببها إن شاء الله . وربما دل على زواجك كذلك. والله تعالى أعلم وأحكم

وفقك الله لما يحب ويرضى .