الزواج و الإرشاد الأسري

السلام عليكم انا اسمى عبد الحميد وعندى 20 سنه ولسه...

السلام عليكم انا اسمى عبد الحميد وعندى 20 سنه ولسه متزوج منذ 3 اسابيع وعندى خنقه ديما وجعالى قلبى وحاجه مكرهانى ف زوجتى ومش عارف دى ليه وديما وانا معها بيجى ع بالى نساء اخريات كان لى علاقه بهم قبل الزواج ومش عارف ده ليه ومن ايه وانا تعبان اوى منكده ومش لاقى حل لده وانا بحب مراتى اااااااااااااوى وحاسس انى بخونها بكده انى مش ابدلها نفس الحب

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

سيدى الفاضل اولا يجب ان تسال نفسك هل هذا الاحساس موجود منذ تعرفك عليها ام بعد زواجكم ومع بدء المعاشره الزوجيه اذا كان بعد الزواج فهذا من الممكن ان يكون راجع اللى احساسك بعدم الرضا او اان زوجتك لم تعطك الاحساس بانها راضيه وهذا راجع لعدم خبرة الزوجه وصغر السن فيجب عليك التحدث مع زوجتك بهذه الامور وعدم الاحساس بالخجل حتى لا تتفاقم المشكله فالصراحه هى التى ستحل مشكلاتكم انت تريد زوجتك معك مثل الاخريات اللاتى كنت تعرفهم من قبل ولكن يجب ان تعرف ان هناك فروق فرديه بين النساء فعليك ان تطلب منها ما تريده فهى زوجتك ولك فيها كل الحق وعليك كل واجبات نحوها والله الموفق

اذا كان لديك اى استفسار اخر يسعدنا الرد عليكم