تفسير الأحلام

منفصلة و عندى بنوتة عايشة مع والدها و حاليا مرتبطة...

منفصلة و عندى بنوتة عايشة مع والدها و حاليا مرتبطة بشخص منفصل معاه تؤام ولد و بنات

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

يرجى من حضرتك كتابة حلمك كاملا لنتمكن من تفسيره و الرد عليك بشكل صحيح

الرد من العميل

منفصلة و عندى بنوتة ( مش عايشة معايا ) و حاليا مرتبطة بشخص منفصل ايضا و معاه تؤام بنت و ولدحلمت انى في بيت قديم مع والدتى و الشخص المرتبطة بيه ( جاي يتقدم وكدا )والدتي بتطلعله علبه فيها 3 سلاسل ذهب انا اللي جايباهم بتوريهم ليهال 3 سلاسل ( منهم سلسلتين شبهه بعض - كل سلسلة مكتوب عليها اسم بنات اختى و تواريخ ميلادهم - كل بنت سلسلة )و السلسلة الثالثة شكلها مختلف مكتوب عليها اسم بنتى - جيت البسها لقيتها ضيقة عليا فا شيلتها في العلبة قولت ل امى شيليها مكانها لحد فريده ما تيجي و تلبسهابس كنت فرحانه و مبسوطة و الشخص كمان كان باين علي تعابير وشه انه مبسوطملحوظه ( انا في الحقيقه لابسه سلسله دهب عليها اسم فريده و لما شوفت سلسله في الحلم استغربت انها موجوده و قولت ايه اللي خلاني اجيب سلسله ثانيه بس لما لقيتها ضيقه فهمت ان دي جبتها ل بنتي و مقاسها و عشان كدا انا جبت واحده ثانيه ليا و لابساها )

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

السلسلة الضيقة والله اعلم انها دين وهم وامور لا تناسبك تحاولي التأقلم والرضى بها ,ومن رأى أن في عنقه سلسلة فإنه يتولى ولاية أو يُقلّد أمانة على قدر السلسلة في حسنها وطولها، وقد يدل للعزباء على الزواج.