تفسير الأحلام

صباح الخير يا أحمد عامل ايهأنا حلمت بآبيه حامد...

صباح الخير يا أحمد عامل ايهأنا حلمت بآبيه حامد الله يرحمه مش عارفه كان في تجمع للعيله وكلنا قاعدين اكنه فرح وهو لقيته جاي معاه ولد أمور اوى وكلنا بقينا عمالين نأخده نلاعبه وأبوك كان مبسوط وعمال يضحك ربنا يرحمه يارب ويجعله في مكان احسن

الرد من العميل

ممكن أجاب

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

رؤية المتوفى مبسوط وفي حالة حسنة يدل على حسن حاله في قبره ان شاء الله والرؤية تدل على بشرى وخير لمن يراه فرؤية الميت حيا وفي حالة حسنة يدل على خير قادم لاهله وبشرى والولد الصغير يرمز للبشرى والمال والأثر ،قال تعالى : (فبشرناها بإسحاق ) ورؤية الميت عموما تذكير بالدعاء والصدقة له.