تفسير الأحلام

كان معايا بنت معرفهش وكان مرطبطين بث هي كانت اسلبه...

كان معايا بنت معرفهش وكان مرطبطين بث هي كانت اسلبه مش حلو وكنت مشي انا وهي في شارع وي هي تعبت وي دخلن حمام يشبه حمام المسجد صف هي دخلت الحمام وي انا كانت بدور على شبشب عشان ادخل وراه بث هي طلعت وجت بنت صغيره كلتلي ربنا هي يكرمك بي وحده احسن منه انا كلتله بسم الله ماشاء الله انا عايز واحده زيك انتي وكنت البنت حلوه كلتلي تدني كم سنه كلتله ١٠/١٢ كلتلي انا عندي ٧ سنين وي مشت وي انا مشيت انا وي البنت الي كانت معايا وكان معانه شونط وحنا مشين في الطريق سبنهم عند واحد انا اعرفه وقف في حاجه زي الكشك بتع الكرته ومشيانه البنت اختفت وظهر واحد صاحبي رحن اشترنا لب اصفر نعين
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
انا مسافر

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

الفتاة المجهولة في منام الرجل ترمز الى الدنيا بفتنها وشهواتها فإن قابلها الرائي وكانت شابة بصحة جيدة وجميلة دلت الرؤية على اقبال الدنيا عليه وتحسن احواله فإن كان معسرا تيسرت أموره وإن كان مريضا عوفي وشفي ،وان كانت اموره متعسرة وهو في نكد وكرب تيسرت اموره ونا الفرج وأما ان كانت الفتاة غير جميلة ولا تتقبلها فترمز الرؤية الى نكد العيش وتصعب الحياة وادبار الدنيا وتعسر أمورها وقلة الرزق ونقص فيما يسعى اليه الانسان