تفسير الأحلام

انا كنت بدور على شغل انا وبن عم امي تصدفنا مع خالي...

انا كنت بدور على شغل انا وبن عم امي تصدفنا مع خالي وحنا بندور كنا وقفين قدام فندق كبير وعنينا على الفندق انا وخالي فضنا نتكلم عليه وعلى مكسبه في السنه يدخل كام ورجعت تاني انا وصحابي كنا صهرنين في الشارع بنلعب وصتنا كان عالي جدان لقيت ابن عمي امي واقف في بلكونه كبيره ويتكلم معيا ورمالي حشيش شرب وبيع كتير وبعدها روحت البيت الحاجه دي امي شفتها معيا وشوفت ابويا داخل البيت طلعت خبيت الحاجه دي برغم ان ولدي متوفي وكان في واحد في البلد كنت وكنت بشتري أرض زراعيه كبيرة منه أن اسلمه الفلوس على تلات دفعات اديته الدفعه الأولى ورحنا البيت نمضي ورق بأنه استلم الدفعه الأولى
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
كنت بدور على شغل وقبلت خالي صدفه وقفنا قدام فندق كبير وفضنا نتكلم على ربح المالي اليكسبه الفندق ده وتاني حاجه كنت بشتري قطعت أرض كبيره على دفعات من الفلوس وشوفت ولدي في البيت لما روحت برغم ولدي متوفي
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
نعم

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

الحشيش قد يكون تنبيه من امور محرمة ومشبوهة ,وقد يتعلق بعمل في الزراعة ,الارض في المنام تدل على المراة الولود الودود المعطاء , والارض ترمز للمشاريع الجديدة وترمز ايضا الارض ان كانت مزروعة ومثمرة للعمل الصالح وعمل الخير للغير والاهل , والارض في المنام ترمز للمشاعر فإن كانت جافة فهي تعني قحط وجفاف في المشاعر , والارض في المنام قد ترمز للدخول في مشروع جديد , والارض تدل على السفر , وقد ترمز للسعة في الرزق ,