Dream Interpreter

احمد حلمى26اعزبكنت خاطب الاولى ولسه بتقدم لوحده ...

احمد حلمى26اعزبكنت خاطب الاولى ولسه بتقدم لوحده الاثنين نفس الاسم استخرة الله فى اللى متقدملها حاليا رايت قبل صلاة الفجر اللى كنت متقدملها الاول ولكن لا اطيقها وكنت قولتلها انى ندمت وطلبتك وكل اللى فى الحلم رفضى بيها ورفضها بى وصحيت وبعد ما خلص سمعت اذان الفجر بعدهافما معنى انى اراى الاول بمشاكل ولا أرى الثانيه
Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
احمد حلمى26اعزبكنت خاطب الاولى ولسه بتقدم لوحده الاثنين نفس الاسم استخرة الله فى اللى متقدملها حاليا رايت قبل صلاة الفجر اللى كنت متقدملها الاول ولكن لا اطيقها وكنت قولتلها انى ندمت وطلبتك وكل اللى فى الحلم رفضى بيها ورفضها بى وصحيت وبعد ما خلص سمعت اذان الفجر بعدهافما معنى انى اراى الاول بمشاكل ولا أرى الثانيه
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
فى الاخر قومى شخص بعيد من نوم دا فى الحلم بردوا واكلنا مع جماعه

إجابة الخبير: Yahya Alawneh

Yahya Alawneh

Dream Interpreter