Dream Interpreter

عندى حلم ، ممكن تفسير؟

Dream Analyst's Assistant: Can you explain the dream in detail so that the expert gives you an accurate and detailed interpretation?
حلمت انى فى بيتنا القديم ووالدتى واقفة فى المطبخ ، و جت بنت صحبتى ، بنت صغيرة اسمها وعد عندنا و ماما تقريبا طبخت فرهة كانت جيباهالنا شوفتها مشوية و جميلة بس مأكلتش منها ، وبعد كدا روحت بيت صحبتى ام وعد صحبتى اسمها رضوى و زوجها اسمه مالك ، و زوجها مفروض فى الحلم بيشتغل اونلاين و مضايق من القميص اللى لابسه و كان عايز يغيره وسالته اسم الشركة اللى بيشتغل فيها قاللى ابو ظبى للطيران و نزلت من عندهم على اساس اروح بيتنا و ألحق الفطار
Dream Analyst's Assistant: Anything else you want the interpreter to know before I connect you?
انا عزباء دا تفصيلة

إجابة الخبير: Yahya Alawneh

Yahya Alawneh

Dream Interpreter