تفسير الأحلام

مرتين احلم نفس الحلم اني في قريه ارياف وبدخل بيت...

مرتين احلم نفس الحلم اني في قريه ارياف وبدخل بيت في ستات بغضبو ربنا بالفحشاء باين هي شغلتهم لكن انا ببقا مع واحده منهم بس مش باجي جمبها بتكلم معاه بس وهما مش بتكسفوا وبيقلعو قدامي كلهم عادي وانا ببقا مكسوف وهما لاء بس كبنادم شهوتي بتثار وللاسف بقوم من النوم مستحلم ايه معناه الحلم ده مرتين احلم نفس الحلم

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

تدل الرؤيا على مكان تقام فيه المعاصي سواء على ارض الواقع او على مواقع التواصل الاجتماعي ,والزنا في المنام يرمز للافعال المشينة , ويرمز الزنا للمال الحرام والكسب بطرق لا ترضي الله , والزنا في المنام قد يدل على الشبهات والشهوات وطريق المحرمات , و يدل على السر والخبايا بينكم فقد يكون هناك امر بينك وبينه تخفيه عن اعين الناس ولكنه لا يخفى الله سبحانه فهو علام الغيوب , والزنا يرمز للتعدي والظلم , وقد تكسب مال حرام  , وقد تعني الرؤيا علاقات مشبوهة محرمة  والزنا خيانة والعياذ بالله سواء خيانة الاهل او في العمل او خيانة لله بالقيام بما يغضب وخداع الناس , والزنا يدل على الكرب الشديد والتعب