استشارات الحب و الزواج

ارتبطت سبع سنين بإبن خالي وبنحب بعض اوي وعلاقتنا...

ارتبطت سبع سنين بإبن خالي وبنحب بعض اوي وعلاقتنا متطوره وكويسه ومتفاهمين جدا وهو شخص كويس جدا وبيعاملني حلو ومفيهوش حاجه وحشه ومن شهر اتقدملي وأهلي كانو رافضين وقعدنا فتره مضطربه لحد م وافقو تنازلا ليا اني عايزاه بعد م وافقو بشويه بدأت أحس اني مش مرتاحه معرفش ايه السبب بعدها تخطيت الموضوع اسبوعين ولقيتو رجعلي تاني نفس الشعور اني مش مرتاحه مش مبسوطه زي قبل كده لما كنت معاه الحب اللي كان ليا ناحيته حاسه انو مش نفسو قبل كده مش متحمسه اكلمو زي قبل كده ولا اخرج معاه مشاعري بقت مضطربه بطريقه مش فاهماها بس لما بشوفو ببقى عادي تمام وممكن لو طول شويه معايا بحس اني لا بردو مش كويسه تاني بس لما بفكر اني أبعد بلاقي قلبي وجعني وانو ميستاهلش مني كده واني بحبو فعلا ومش هلاقي حد يحبني ولا يشيلني ف عينو زيو انا ارتبطت بيه وانا ١٦ سنه وكنت ف دوله تانيه وجيت من خمس سنين وحاليا ٢٢ سنه ومن ساعة م جيت كانت علاقتنا كانت ف تطور علطول ياريت تساعدوني
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع خبيرة الحب والزواج عليها قبل أن أقوم بإيصالك بها؟
لا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الامر طبيعي ويحدث لكثير من الفتيات ان تشعري بالتوتر والقلق حيث ان العلاقه اصبحت جديه وبدأت تفكري بشكل مستمر وهي مخاوف الالتزام والمسئوليه والاستقرار وليس لها علاقه بالشخص نفسه
وانصحك ان لا تتركي تلك الافكار الوسواسبه تتحكم فيك واوقفيها وتصدي لها،. فانت بالفعل تحبينه ويحبك ودافعت عن حبك ، فلا شك في حبك له ولكن الخوف بداخلك وسواسي ان تكوني اخترت خطأ او ان يكون غير مناسب لك
لذا استغلي فترة الخطوبه في التقرب منه وان تتعرفوا اكثر على طباع بعضكم وان تضعوا اساسيات سليمه لحياتكم، وتصدي للافكار السلبيه واوقفيها