Dream Interpreter

Selam Wa alykum .... Sir... Sir I want to ask that...

Selam Wa alykum .... Sir... Sir I want to ask that am aunty dreamed that my hair be become so long ....and the second question is she dreamed that am standing in front the kabbah and I was wearing long dress but she don't what colour is it ...and she is at my back she called and I turn back and she said what r u doing here I told her anuty I want to build a family and making dua and I said aunty make dua for me ....She said am always making dua for u ...then she said I saw u wearing a bracelet and a ring that shine ....May I know whatis this mean thank you ....

إجابة الخبير: Hasan Abd Alkader

Hasan Abd Alkader

Dream Interpreter

الاخ الفاضل هل لك أن تكتب منامك بالعربية . أو عربي إنجليزي

الرد من العميل

English

إجابة الخبير: Hasan Abd Alkader

Hasan Abd Alkader

Dream Interpreter

بسم الله الرحمن الرحيمالحمد لله الذي بنعمته تتم الصالحات ، الحمد لله الذي خلق الأرض والسموات ، الحمد لله الذي علم العثرات ، فسترها على اهلها وانزل الرحمات ، ثم غفرها لهم ومحا السيئات ، فله الحمد ملئ خزائن البركات ، وله الحمد ما تتابعت بالقلب النبضات ، ، وعدد ذرات الهواء في الأرض والسماوات ،

وبعد .

خيراً رأيت وشراً كُفيت

, الاخت الفاضلة .. الرؤيا طيبة وتدل على حصول خير لك قبل من حيث لم تحتسبين  وأنك تنالين ما تتمني, وتدل كذلك على فضل الله ونعمه عليك.وتدل على إنفراج في همك وذهاب الحزن عنك. وتدل على حسن السمعة والصيت والذكر إن شاء الله تعالى..اسأل الله تعالى لك التوفيق وأن ييسر أمرك .. والله تعالى أعلم وأحكم

وفقك الله لما يحب ويرضى .

إجابة الخبير: Hasan Abd Alkader

Hasan Abd Alkader

Dream Interpreter

It's a good dream and it has indication you will get what you wish, and it has an evidence of success in your affairs of life, as well as the proof that you success in your work and in your life in general. In other hand it shows good and plenty livelihood along with the best in worldly and forgiveness from God Almighty. It shows the safety for afraid, the rich to the poor, and the marriage of the Single.

As for tall of the hair for girl it means the joy and Pleasing and increase the faith, and that God knows best and wisest.

 I ask God to help and guide you.

, خيراً رأيت وشراً كُفيت .

الرؤيا طيبة وفيها ما يدل على حصولك على ما تتمنى وتطلب , وفيها ما يدل على نجاحك في

أمورك الحياتية , وفيها ما يدل على أنك تتفوق في عملك وفي حياتك بشكل عام , وفيها ما يدل

على الرزق الطيب والواسع , وتدل على خير لك في دنياك إن شاء الله تعالى وتدل على التوبة

والمغفرة من الله تعالى , وفيها ما يدل على الامان للخائف . والغنى للفقير ,والزواج للأعزب ,

وتدل على الأجر والمغنم الطيب إن شاء الله تعالى. وطول الشعر للفتاة يدل على الفرح والمسرة

وزيادة الإيمان , هذا والله تعالى أعلم وأحكم . أسأل الله تعالى لكم التوفيق والعون والسداد