طبيب بيطري

الكلب بتاعي كأن عنده دور برد او شبه فيرس المهم...

الكلب بتاعي كأن عنده دور برد او شبه فيرس المهم اتعلاج منه وبقا تمام وكل وشرب لوحده وبقا يعلب. ف بعد ما خف بيوم خده طعمتو اول تطعيم ورجع وكان حلو وبيلعب برضو. قومت الصبح لقيته نايم ومش قادر يتحرك خالص ي بسبب ايه هل التطعيم شديد عليه

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

لا يجب ان يتم اعطاء المطاعيم بعد المرض بشكل مباشر ويجب الانتظار فتره لا تقل عن 10 ايام الى اسبوعين قبل اعطاء الكلب المطاعيم.
يجب ان يتم فحص كلب سريريا من قبل الطبيب البيطري ويجب ان يتم اجراء فحص تعداد خلايا الدم له للمعرفه وضع الكلب وشده اصابته