طبيب بيطري

عندى قطه عمرها حوالي 5 شهور بلدى اخدتها من الشارع...

عندى قطه عمرها حوالي 5 شهور بلدى اخدتها من الشارع لانها كانت مش بتشوف لاقيت عندها التهاب شديد فى عيونها وجزء من العبن مغلق بالجفن ووارم ممكن اسم قطره مضاده للجراثيم

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

بحالات التهاب العيون الشديد يجب ان يتم فحص القطه من قبل الطبيب البيطري للتاكد من عدم وجود تقرحات في القرنيه حيث ان القطرات في حالات الالتهابات الشديده تكون مختلفه حسب شده الاصابه والاضرار الناتجه عنها في حال وجود التصاقات او تقرحات في القرنيه لا يمكن استخدام انواع كثيره من القطرات لذلك يجب ان يتم الكشف على القطه من قبل الطبيب ووصف العلاج بعد التشخيص.