طبيب بيطري

مساء الخير القطه بتاعتي ولدت امبارح ومن عند بطنها...

مساء الخير القطه بتاعتي ولدت امبارح ومن عند بطنها عند الحبل السري زي ما يكون مسران بطنها طالع شويه اتصرف ازاي

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب ان يتم فحص القطه السريريه من قبل الطبيب البيطري تقوم بعد القطط الامهات بعدم قطع الحبل السري في الكامل فقد يبدو لك الجزء المتبقي من الحبل السري كمصران ولكنه في الواقع على الاغلب سيكون حبل سري سيقوم بالنشفان والسقوط لوحده ولكن للتاكد يجب ان يتم فحص القط من قبل الطبيب البيطري وفي حاله وجود افتاق يجب ان يتم التدخل الجراحي

الرد من العميل

تمام سؤال اخر فيه قطه مش بتاكل خالص وضعيفه ومش راضيه ترضع من امها انصرف ازاي معاها

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب ان يتم محاوله وضع القطه على ثدي امها وفي حاله عدم قدرتها على الرضاعه بشكل طبيعي يجب ان يتم اعطائها الحليب المخصص للقطط الصغيره بالرضاعات الخاصه لهم