Nutritionist

Good day I was an athlete till 2014 I had some...

Good day I was an athlete till 2014 I had some problems physical and personal problems that made me stop playing sports .. Since then I gained over 20 kilos .. I hate my new body and I have no power to go back to exercise.. I even can't stop my self from eating junk food everyday .. Kindly advice what are the major steps and I would love if u send me a nutrition plan to start with

إجابة الخبير: Dr. Nedaa Abd Alhadi

Dr. Nedaa Abd Alhadi

Nutritionist

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
شكرا لثقتكم بنا وتواصلكم معنا ونتمنى لكم السلامة دائما
تمت الاجابة
الطريقة الافضل للتخلص من السمنة وخاصة في منطقة البطن وذلك باتباع الحمية الخاصة
بهذه المنطقة وتناول الكبسولات الحارقة وكذلك الالتزام بممارسة التمارين الرياضية على
الاقل المشي بسرعة متوسطة (هرولة ) لمدة 30 دقيقة يوميا بحيث تزيد المدة كل فترة
بالتدريج الى ان تصبح ساعة يوميا

يسعدنا تواصلكم معنا, كما يمكنك استشارة العديد من الخبراء على جوابكم,كالمحامين, والأطباء, والمهندسين, وغيرهم.
خالص تحياتي
د. نداء عبد الهادي