تفسير الأحلام

حلمت زي ما يكون جوزي محكوم عليه بإعدام و انا...

حلمت زي ما يكون جوزي محكوم عليه بإعدام و انا مخبياه لكن اخوه عرف مكانه و بلغ عنه و انا حاولت اهربه معرفتش قعد اعيط و اصوت و اقول لاخوه منك لله و بعدين اخوه قعد ياخد منه موبايله بالعافية و يقوله هاخد منك كل حاجة و مش هخلي ليك حاجة ممكن اعرف تفسير حلمي انا حلمت الحلم ده بعد صلاة الفجر

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

الحكم بالاعدام والله اعلم إما ان يعني ان على زواجك مقابلة او امتحان فهناك قرار مصيري ينتظره زوجكقد يتعلق بمقابلة عمل او ضية ومعاملة اخرى ,والذي لا يحمد في الحكم ان كان مرتكب لكبائر عليها حد في الدنيا كالسرقة والرشوة او الخمر او قذف الاعراض وغيره,وإن كان  رجل صالح ولا يرتكب الكبائر والله اعلم ان حكم الاعدام يدل على الفرج وقضاء الدين ,والصراخ لا يحمد فقد يكون من الشيطان او انه ابتلاءات تعترضي عليها