تفسير الأحلام

حلمت اني كنت ماشي بالعربيه لقيت مسجد النار مولعه...

حلمت اني كنت ماشي بالعربيه لقيت مسجد النار مولعه الثور بتاعه كان راكب معاي جماعة قالوا ملناش دعوه يلا بينا مشين ليقولوا احنا الي ولعنا النار قولتلهم لا ونزلت من العربيه طفيت النارمن المسجد بالتراب

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

ان النار في المسجد تدل على فتنة في الدين , وقد تفسر النار في المسجد على الغضب والغيرة على حرمات الله ,والثور يدل على الغضب والهيجان ,والجماعة التي معك والله اعلم انهم يتجنبوا الوقوع في مشكلة او الدخول في فتنة , واخمادك للنار يدل على انك توأد فتنة وتخمد نارها فأطفاء النار يدل على ذلك الامر وعلى انك تهدأ الامور التي تتعلق بدين الله او في نفس المكان الذي رأيته في المكان ان كان معلوم