الخبير المالي

انا اخذت قرض من بنك مصر بضمان المعاش 60000 وكتبت...

انا اخذت قرض من بنك مصر بضمان المعاش 60000 وكتبت شيكات وبعد دفع ثلاثة اقساط عملت استعاضة ب 70000 وقالوا ليا فى البنك أن القرض القديم هيتقفل ويبقى القرض بقيمة 130000 وهامضى شيكات جديدة بالقيمة دى 130000 فهل المفروض أخذ الشيكات القديمة

إجابة الخبير: أحمد حوامده

أحمد حوامده

خبير مالي

طبعا بالتاكيد يجب ان تاخذ الشيكات الخاصة بالقرض القديم، والا فانك تكون قد اعطيت شيكات مرتين

الرد من العميل

وإذا رفض البنك

الرد من العميل

وبعدين انا ماضية شيك باجمالى المبلغ وخمس شيكات كل شيك باجمالى اقساط السنة بس كانت على بياض هل فيها مشكلة

إجابة الخبير: أحمد حوامده

أحمد حوامده

خبير مالي

البنك لن يقوم بالرفض ويجب ان يكون الاجراء تلقائي من قبل بإعادة الشيكات الخاصة بالقرض القديم.
ولكن عند البدء بمعاملة القرض الجديد يجب سؤال الموظف والتاكد من الاجراءات الخاصة بالبنك