استشارات الحب و الزواج

مخطوبه لرجل متزوج ومطلق زوجته مرتين وفاضل ليهم...

مخطوبه لرجل متزوج ومطلق زوجته مرتين وفاضل ليهم طلقه بينهم مشاكل كتير المفروض اننا هيتم زواجنا على سنه الله ورسوله وعدد محدود جداا اللي يعرف بالزواج اهلي وأهله هو دلوقتي هيبقي عايش معاها وهيجيلي ايام معينه بس هو بيقولي الموضوع ده مساله وقت مش اكتر وعايز لما الكل يعرف نكون احنا استقرينا عشان ميبقاش ف مشكله هو كان بينه وبين أهلها فلوس لانه كان ماشاء الله عليه معاه فلوس كتير والايام دي الدنيا مش مظبوطه وهي علي طول بتاخد منه فلوس اكتر من احتياجاتها هو قالي هي كده كده هتطلق بس مستني الوقت المناسب ومستني غلطه تعملها هي عامه غلاطه بس بيقولي الايام دي هي ماسكه نفسها ومش بتغلط خالص تفتكر هتفضل كده علي طول وهل فعلا انو ممكن يطلقها علي العلم هو بيحبني أنا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

هو لن يطلقها فلا يوجد ما يسمى انتظرها على غلطة هو لا يوجد لديه رغبة بإتمام الطلاق عليك أن لا تتأملي كثيرا بموضوع إنفصاله عنها.
لذا عيشي معه وهيئي نفسك على أنكم أنتم الإثنتين ستبقون على ذمته.
وأعطه حقوقه كاملة وبما أنك وافقت من البداية على هذا الوضع عليك أن تصبري لحين تمكنه من العدل بينكم.

الرد من العميل

بالنسبه أنهم فعلا انطلقوا مرتين قبل كده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

أنصحك بعدم حثه على الطلاق وعدم التدخل بالموضوع في الفترة الحالية التزمي في بيتك والتزمي بما أتفقتم علبه وأجعلي الأمور تسير بشكلها الطبيعي دون أي ضغوط من قبلك.

الرد من العميل

تقريبا ده اللي انا بعمله وعمري ما قولتله يطلقهابس انا حاسه شعور غريب أن أنا اللي المفروض اكون ف حياته مش هي حاسه ان انا الأولي هو كمان كان بيقولي أن انتي اللي كنت بحلم بيها كول عمري انتي اتاخرتي اوي ده احساس صح ولا غلط

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا تفكري بهذه الطريقة وفكري كيف تحافطي على بيتك وعليه ولى تجعلي اي شيء ينغص عليك حياتك لا تفكري بها وأعتبري بانها غير موجودة واذا حصل والتقيتم عامليها بإحترام وبما يرضي الله.