استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم

الرد من العميل

انا مريت بمشاكل كتير في حياتي وحبيت مرتين والموضوع فشل واتخطبت مرتين برده الموضوع فشل واخيرا تقدم لي شخصا وانا مكنتش بحبه بس مع الوقت حسيت أنه بيحبني وقالي كده وانا فكرت بعقلي وقولت اللي بيحبني هيعرف يفرحني ويعوضني بس طلع في الاخر مش كويس حصل بسببه مشكله في بيتنا لأن اخواتي عرفوا أني بكلمه وحصل مشكله وهو وقتها خلع وموقفش جمبي في نفس الوقت اتقدملي عريس ودي الخطوبه التالته وانا وافقت عشان اخلص من المشاكل والتوتر اللي انا فيه دا بس لما وافقت هو شكله مقبول واصلع بس طبعه وصفاته محترم جدا وقريب من ربنا فوافقت وقولت أن اكيد دا خير ليا بدام ربنا عمل كده بس لحد الآن بحس اواقات كده اني مخنوقه مش حابه الكلام معاه واوقات تانيه بحسه طيب وبيحبني وانا جويا طول الوقت متوتره اي الحل وخايفه اتجوزه و انا مش مرتاحه

الرد من العميل

دا ممكن يكون اي عشان الشكل مثلا ماثر عليا ولا دا عشان اي وانا بحاول ادعي ربنا دائما أنه لو خير تكمل وأحبه ولو شر يبعده عني

الرد من العميل

لا

الرد من العميل

لا شكرا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

تأكدي تماما لو أنك ارتبط بملك جمال الكون فإنك فبعد فترة من الزواج ستجدين بأنك بأنك إعتدت على شكله مهما كان.
لذا لا تضعي الشكل مقياس لعلاقتكم أبدا وحاولي أن تتقربي منه وتتعرفي عليه أكثر وتعرفي كيف يفكر ولى تخسريه هو أيضا بسبب شكل سيتغير مع مرور الأيام.
فلا أحد يبقى على ذات الشكل المهم الأخلاق والمعاملة الحسنة لك فقط اما أن تقيمي الأشخاص على الشكل فتقيمك سيكون خاطئ ولن تفلحي في بناء أي علاقة اسرية ناجحة.
كم من فتاة ارتبطت بشخص فائق الجمال وكان يخونها أو يضربها فالشكل بالنهاية ليس مقياس أبدا لتقيم الشخص.

الرد من العميل

شكرا جدا لحضرتك علي الكلام دا صح جدا وانا هعمل كدا فعلا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عفوا نحن دائما في خدمتكم.

الرد من العميل

السلام عليكم

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته،انت بالقسم الخاص بالحب والزواج ونحن نقدم استشارات الحب والزواج وفي حال كانت لديك اي استشارة بهذا القسم يمكنك ان ترسلها لي وانا سأرد عليك باسرع وقت ممكن .