استشارات الحب و الزواج

كنت شريكه مع شخص بالشغل وحبينا بعض واتخطبنا هو...

كنت شريكه مع شخص بالشغل وحبينا بعض واتخطبنا هو متزوج عنده بنت وعنده مشاكل وزوجته مش موجوده فى خياته ومش هتخلف تانى لظروف صحيه وقبل زواجنا باسبوع طردنى وسبنى وسببلي ازمه نفسيه بحجة انه خايف يفقد بنته وبعد كده مراته واهلها حصل بينهم مشاكل فضحوه واتكلموه فى رجولته ومصاريفه وحاجات سيئه ومشيت رجعلى يعنذر وانا بحبك وعاهدنى امام الله عالوفاء فضلنا ٣ شهور مع بعض على اساس انه هيطلقها وبعدين قالى بنتى مسكت فى رجلى وقالتلى ماسبنيش مقدرتش وخليكى معايا بس انا موعدتكيش بحاجة ومش هوعدك لحد ما اشوف خياتى انا مقهوره منه ومش قادره اتخلص من التفكير فيه ساعات بشتاق وساعات بدعى عليه اعمل معاه اه واعمل مع نفسي ايه عشان اتجاوز دول ٦ سنين ارجو المساعده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

ست سنوات مدة كافية لتفهمي بانه لن يترك زوجته ولن يتزوجك ويضع ابنته حجة فقط.
هو شخص أناني لا يفكر إلا بنفسه ويريد أن يسيطر على جميع الجهات انت وزوجته وابنته ولى يريد أن يخسر اي شيىء.
وكل شيء سيكون على حساب عمرك وحياتك وأنت الخاسرة الوحيدة كونه يعيش مع زوجته ولن يدمر حياته لأجلك.
الرجل لو كان لديه عشر أبناء وكانت لديه رغبة بالزواج فلن يوجد اي شيء سيمنعه.
في حالتك هو لا ينوي الزواج بك ويضع حجج وهواية ولكي يريح ضميره يلقي المسوؤلية عليك بقوله أنه لم يعدك بشيء وهو على علم تام بانه يضيع بعمرك فقط لا اكثر.
الأنانية في بعض الأحيان مطلوبة فكري بنفسك وبمصلحتك فيكفي ما أضعته من سنوات عمرك.