استشارات الحب و الزواج

انا كنت ف علاقه ما بشخص و سبنا بعض وانا مش عارفه...

انا كنت ف علاقه ما بشخص و سبنا بعض وانا مش عارفه انساه و هوه ما ماكنشي بيحبني بس انا بحبو مش عارفه ابعد و حاول يبعدني عنو باكل الطرق بس انا رافضه دا و بفضل اتصل بيه كتير وهوه لحد مازقه مني عمالي بلوك بس انا نفسيتي تعبانه جدا كل مره اقول هبعد عنو ومش هتصل بيه بس بيجيلي وقت بفكر فيه و بيوحشني بروح متصله بيه حتي لما بنام بحلم بيه كتير تعبت نفسي اطلعو من دماغي لحد مابفضل اتصل بيه وصلت الكلام مابنا لشتيمه وقله احترام

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من الطبيعي جدا ان يمل منك وتفقدين إحترامك في عينيه فالرجل لا يحب التي تلاحقه ويمل منها وينظر لها نظرة دونية ولى يفكر بها مطلقا.
الحب لا يعني مطلقا أن تتنازلي عن كرامتك لأجل أي كان فلا أحد يستحق ولى أحد يقدرك الحب لا يعني بأن تذلي نفسك أبدا.
عندما تعزين نفسك وتقدرينها سوف تجدين من يقدرك ويحترمك ويحبك.
لذا أعيدي ترتيب حياتك وأمورك من جديد وضعي كرامتك قبل اي شخص.