محامي

السلام عليكم عندى استفسار وبعد اذنكم سريع جدا...

السلام عليكم عندى استفسار وبعد اذنكم سريع جدا لانه هيتنفذ غدا الجمعه انا عندى زوج اختى مانع اختى انها تشوف اهلها ومانع اهلها انهم يشوفها من 5 سنين وغير قلة الادب منه لاهل زوجته وحصل بقى فى ال5 سنين دول كتير اوى من المناقشات والكلام اللى رايح واللى جاى وناس تروحله وناس تيجى وقععدنا قعده عرفيه وبرده منفزش فيها اى حاجه وغير كده الدهب اتسرق من عنده وهو اعترف وقال انه عارف انه امه هيا اللى اخدت الدهب بتاع زوجته ومبلغش على سرقته لانه متأكد ان امه هيا اللى واخده وبعد المشاكل ما حصلت ادعى ان اهل زوجته هما اللى سرقه الدهب وعايز نصفه وعمال يطالب بنصف الدهب ويقول عايزين تشوفوا بنتكم تجيبوا 15 الف وتشوفوها وذهب للشهر العقارى وخلى زوجته تتنازل عن كل مستحقاتها فى الشهر العقارى وبيزلنا بكده فبختصار بكره هنقعد قعده كبيره وهنكتب ورق ان مطالبنا اننا نشوف بنتنا مره كل شهر سواء هيا تيجى او احنا نروح ثانيا دهبها يرجعلها وميتبعش ثالثا التنازل اللى البنت عملته يتلغى واى تقصير فى ذلك ليس لاهله اى ديه فى الشخص داه فكنت عايز صيغه قانونيه اكتبها عشان يمضى عليها واهله يمضى عليها بعد اذن حضرتكم سريعا لان بكره القعده

إجابة الخبير: المحامي ماجد محمود

المحامي ماجد محمود

محامي

يمكن عمل اقرار جديد فى الشهر العقارى والغاء الاقرار القديم الخاص بالتنازل واحقيتها بحقوقها الشرعيه

إجابة الخبير: المحامي ماجد محمود

المحامي ماجد محمود

محامي

للحصول على اجابه مفصله يرجى زيارة الموقع لطلب المزيد من التفاصيل