اختصاصي حاسوب

ازاى اروح قسم م.م.ع الكائن بالمعادى طريق الاتوس...

ازاى اروح قسم م.م.ع الكائن بالمعادى طريق الاتوستراد بجوار مركز تدريب مشاة 2 بالمعادى النيابة العسكرية دة العنوان اللى اخدتة من منطقة التجنيد بس مش عارف اروح ازاى

الرد من العميل

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته.. متأسف على إزعاج حضرتك سأكون شاكر لحضرتك جدا كوني غير قادر على إستيفاء أي معلومة عن المكان بالتفصيل

إجابة الخبير: المهندس منذر الزعبي

المهندس منذر الزعبي

مهندس حاسوب

  بناء على البحث  في محركات البحث  وجدنا أن أفضل 4 مناطق بناء على ترشيحات الناس وهم
*منطقة تجنيد وتعبئة القاهرة
العنوان:مدينة العبور، الشروق، محافظة القاهرة‬، مصر
الهاتف:0020226351195
* منطقه تجنيد المنصورة
العنوان:منية سندوب، المنصورة، الدقهلية، مصر
الهاتف:0020502373392
*منطقة تجنيد وتعبئة طنطا
العنوان: طنطا، الغربية، مصر
الهاتف:0020403507824
*منطقة تجنيد و تعبئة محافظة الجيزة
العنوان:البوابة الثالثة لمساكن الضباط، الظهير الصحراوي لمحافظة الجيزة، الجيزة، مصر
الهاتف:0020226331958