تفسير الأحلام

حلمت أني كنت ف اوضه وكان فيهااا جمااال كتير وكنت...

حلمت أني كنت ف اوضه وكان فيهااا جمااال كتير وكنت مرعوبه منه جه اخويا فتح علشان يحرجني والجمال دي قعدت تعمل صوت مخيف جدا وشيكو ف بعض وجه اخويا مسكه جامد علشان يفكه من الجميع التاني بس ف جمل منهم بلعه وجه ابن عمتي قعد يحاول يخرج اخويا وبعدين خرجه بس كان عنده الجزء اللي تحت كله دم ووسع كله دم ومناخيره كانت بتنزل وانا قعدت اصوت وقولت لابن عمتي هو اخويا الضحيه ف كل حاجه وبعدين صحيت

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

ان من رأى فِي دَاره جملا فَإِن كَانَ مَرِيضا بَرِيء من مَرضه وَإِن كَانَ لَهُ خُصُومَة أقلع عَنْهَا وَإِلَّا وَمن رأى جملا منحورا فِي دَاره فَإِنَّهُ يَمُوت كَبِير الدَّار وَكَذَلِكَ ان رَآهُ مَيتا، وَمن رأى على بَاب دَاره جملا من مَوضِع ضيق وَلم يَسعهُ ذَلِك الْموضع فَإِنَّهُ يدل على بِدعَة لقَوْله تَعَالَى: (حَتّى يَلِجَ الجَمَلُ في سَمِّ الخِياطِ) , و ايضا في بعض الاحيان دلالة على الخيرات و الامور الحسنه التي تصيب الرائي بحياته و ايضا في بعض الاحيان دلالة العلو التي تصيب الشخص بحياته و ممكن الجمل دلالة على المرض و التعب و الحقد الذي يصيب الرائي .