تفسير الأحلام

حلمت من يومين ان معايا بنوته حلوه اوي هي بنتي انا...

حلمت من يومين ان معايا بنوته حلوه اوي هي بنتي انا مش متزوجه وكنت خايفه عليها اوي من شده جمالها لدرجه اني كنت مغطيه وشها ومش عاوزه حد يشوفها وبعدها حلمت اني نايمه ومش بتحرك خالص ومفتحه عنيا وحاسه بلي حواليا وهما زعلانين اني مش بتحرك وشوفت حمام ابيض في السما وكان والدي موجود مع الحمام هو متوفي وكان عاوزني اروح معاه وانا كنت عاوزه اروح وبقول لاهلي انا خلاص هروح مع بابا بس صحيت ولقيت نفسي في دموع بجد في الحقيقه من كتر ما كنت بعيط في الحلم وبعدها تاني يوم حلمت ان في مكان في بناء وماشيه ورا عربيات كبيره شايله مواد بناء وخايفه تقع عليا وجيت امشي من المكان زي مايكون مواد البناء دي وقعت فعلا وكانت هتيجي غليا تموتني بس صحيت فجاه من الحلم ومن وقتها وانا قلبي علطول مقبوض وخايفه جدا

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الاطفال في الحقيقة يرمزون الى الفرح وعلى البراءة والعفوية والطيبة والخير , والطفل الغير معروف يدل على ان الرائي يسمع خبرا طيبا ويبشر بما يسره ان شاء الله , فالاطفال فيهم ما يفرح النفس ويبشرها بالخير ان شاء الله , وتدل على ان الرائي ان ان متزوج قد يرزك بالذرية اذا كان يريد ذلك ويسعى فيه , وان كان عازب فقد تكون بشارة له بالزواج القريب بعون الله تعالى .