تفسير الأحلام

أنا حلمت إن صاحبتي كانت منتظراني خارج بيتي لتوصيلي...

أنا حلمت إن صاحبتي كانت منتظراني خارج بيتي لتوصيلي ب السياره ووالدها كان معها وأنا اتأخرت عليها ف خرجت من البييت بسرعه عشان الحقها خفت لحسن تكون مشيت لما خرجت لقيتها كانت مستنياني ف العربية (عربيه حديثه ملاكي لونها فضي وتقريبا نوعها sunny) هي وباباها بالعربية وكأنو قاعدين في الكراسي الامامية (والدها كان علي كرسي السائق وهي كانت جنبه) ف أنا قربت من العربية عشان اركب والحلم خلص (مع العلم إنها صديقه مقربه جدا ليا في الحقيقية و ال كان معاها ف العربية مش والدها الحقيقي كان راجل أصغر منه في الأربعينات وهي باباها في ال السبيعينات وكانت العربية لونها فضي جديده وهي أصلا معندهاش عربيه) أنا مخطوبه من أسبوع لابن خالي وعندي ٢٦ سنة و كنت مخطوبة قبل كده مرتين وفسخت

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

السيارة ترمز لمسيرة الحياة ومشوارك فيها فالسيارة الجميلة والتي تسير بشكل جيد تعني يسير امورك بإذن الله , والسيارة ترمز لطلب العلم , وترمز للسفر وللانتقال من حال لاخر , والسيارة بالنسبة للعزباء تدل على الانتقال من حياة العزوبية الى الحياة الزوجية , وركوب السيارة يرمز للتجديد والتغيير في حياتك ,والتاخر عنها يعني القلق المستمر , وقد يعني التأخر عن الموعد فوات او ضياع فرصة لك او انه لم يحن موعدها بعد
.